Хоризонтални щори

Хоризонталните щори са най-често използваният продукт за слънцезащита. Те предлагат елегантност и комфорт на достъпни цени.
Хоризонталните щори, които фирма Грийн хоум предлага на своите клиенти са два вида – дървени и алуминиеви.

Алуминиеви хоризонтални щори

Същевременно алуминиевите хоризонтални щори представляват идеалното решение за мокри помещения, където висока влажност и температурни промени могат да увредят щорите от текстил или естествени материали.

  • изработват се от алуминий с ширина на ламелите 25 мм и 16 мм;
  • разнообразна цветова гама;
  • снабдени са с надеждни механизми и се почистват лесно;
  • възможност за монтаж пред и между стъкла (при дървена дограма);
  • регулират достъпа на светлина чрез завъртане на ламелите;
  • поставят се на всяко крило поотделно и не е необходимо събиране на щората за отваряне на съответните крила;
  • аксесоарът “странично водене“ не позволява люлеене и изкривяване на ламелите при от-варяне;

Дървени хоризонтални щори

С промяната на начина на живот, дървените хоризонтални щори са използвани в декорацията на дома все по-често. Те добавят топла и комфортна обстановка в стаята и са не само функционален, но и декоративен продукт. Те филтрират вредните лъчи на слънцето и поддържат в помещението по-хладна температура от алуминиевите щори и освен като дърво имат по-добра топлоизолация.

ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕН МАТЕРИАЛ - ЛИПА.

Предлагат се два варианта на ламела – 25 мм и 50 мм в осем цвята – бял, светло(натурално дърво), златен дъб, тъмен дъб, орех, махагон, антрацит и черен мат. И двата модела имат декоративен перваз, който скрива металната греда с механизма. Щори с ламели 25 мм се монтират на прозорец с метална лукс планка. Щори с ламели 50 мм се препоръчва за монтаж на стена или таван, като той е подходящ за големи площи. При него има възможност за автоматизация.

Call Now Button