Интериорни врати

Интериорните врати са съществен елемент от интериора, от тях в голяма степен зависи как ще изглежда помещението и жилището като цяло. Освен това вратите трябва да са стабилни, крилата им да не се измятат, да са устойчиви на температурни и влажностни колебания, да задържат сигурно пантите, да имат добро уплътнение между крилото и касата, да осигуряват добра звукоизолация. Всичко това се постига чрез подбор и най-вече с комбинация от различни материали.

Основни характеристики

Избрана е колекция от 16 модела врати, които се поддържат на склад в 3 разцветки: черен дъб, благороден орех и снежен дъб

Основни компоненти:

Платно – изработено е от клетъчен пълнеж (пчелна пита)НDF с дебелина 40 мм и декоративно фолио с дървесна имитация, STпрофил (фалц над перваза)

Обхватна каса:

Обхватна каса от MDF. Състои се от табла с дебелина 25 мм и два перваза: основен (неподвижен) и компесаторен (плаващ) с дебелина 14 мм и широчина 70 мм;
От страната на отварянето на касата е монтирано гумено уплътнение

Обков:

Предлагат се три варианта брави – с обикновен ключ, със секретен ключ, с механизъм за сервизно помещение;
Пантите са двуделни и двустранно регулируеми с марката Simons V3420.

Поддържани цветове на склад:

Виж целия каталог на интериорни врати ТУК 

НОВО! Двулицеви врати за баня

Двулицевите врати за баня са подходящи за малки санитарни помещения, когато се притеснявате от по-висока влажност или възможност за контакт с вода

Конструкцията на тези врати е хибридна: алуминиева част от към мокрото помещение, и МДФ плоскости и каси откъм коридора. Това позволява визията в общата част да бъде еднаква с останалите интериорни врати, като същевременно дава по-добра защита откъм банята или тоалетната. Голямо предимство е възможността да бъде поставена дръжка за интериорни врати, а не за алуминиеви, за да бъде същата като на останалите врати.

Изработват се по индивидуални размери, и имат различни варианти на пълнежи от към банята: бял термопанел, огледало или лакобел. От към страната на коридора се предлагат в бели или дървесни декори спрямо поддържаните на склад врати.

Важно: поради специфичната си конструкция, вратите нямат водоустойчивост от директно поливане на вода от душа или миене. Позволяват само пръски или контакт на вода от пода.

Дръжки за дървени интериорни врати

Call Now Button