Дървени прозорци

Дървените прозорци са изработени от трислойно слепени дървени профили със стъклопакет по немска технология и обурудване от WEINIG.

Прозорците се изработват от 3 вида висококачествен, екологично чист и сертифициран в Германия дървен материал – смърч, дъб и меранти.

Предимства на дървените прозорци

Технология на производство

Дървените прозорци се правят от „живия“ материал – дърво, те са безвредни за организма, не отделят формалдехидни смоли и лоши миризми. Дървените прозорци – това са дишащи прозорци за здравословен начин на живот.

Висока топлоизолация

Коефициентът на топлообмен е по-малък от 1,1 м2*с/W, няма нужда от големи разходи за зимно отопление на дома, дървените прозорци са херметични и притежават висока топлоизолация. В дома Ви винаги ще има здраве и топлина.

Висока шумоизолация

Изчислената звукоизолация на дървените прозорци е не по-малко от 31 Db. Дори ако прозорците на апартамента гледат към пътя, това няма да попречи на Вашето спокойствие и здравословен сън.

Достъпни цени

Днес единствената причина, поради която клиентите предпочитат да купуват пластмасови прозорци, а не дървени – това е относително по-високата цена за последните. Нашата задача е да предложим дървените прозорци на достъпни цени, но не и за сметка на качеството им. Можете сами да се уверите в това и да се консултирате с нашите консултанти – ние обичаме да предоставяме отстъпки и да правим промоции.

Естетика и лукс

Без съмнение, дървените прозорци изглеждат много по-луксозни и по-красиви от пластмасовите прозорци или алуминиевите прозорци. Дървените прозорци показват цялата богата дървовидна структура, хармонично се вписват в интериора на всеки дом. Предлагат се в два основни варианта спрямо ширината на профила – 78 мм и 92 мм.Всеки от тях има възможност за изпълнение и с въшна алуминиева капачка, която педпазва профилите от директната слънчева светлина.

Цветова гама

Предлагат се пет разцветки на дървесна имитация по каталог (трансперантен лак) и всички цветове по RAL.

Цвета на водобрана на прозореца се състои от алуминиеви части, стандартно се предлага сребриста елуксация и кафява елуксация.

Смърч, Меранти

цвят дървена дограма 1

Дъб, Смърч

цвят дървена дограма 2
Call Now Button