Услуги

Консултация и взимане на размери

В нашите шоу-румове можете да разгледате предлаганите от нас продукти и да получите професионална консултация при избора на модел, цвят, конструкция и допълващи аксесоари. Там ще Ви бъдат изготвени оферти по желаните от Вас параметри.

По телефон или имейл можете да заявите посещение за оглед и вземане на точни размери от техническо лице. В удобно за Вас време специалист ще извърши измервания, необходими за изработката и монтажа на желания продукт, ще ви посъветва за избора на най-оптималните решения, а нашите консултанти ще направят точно изчисление на Вашата поръчка.

Обръщаме внимание, че за огледа и взимането на размери се заплащат 50 лв, които се приспадат от направената поръчка.

Доставка, демонтаж и монтаж

Качественият монтаж е гаранция за добро функциониране и дългото използване на всеки продукт. Неправилното монтиране води след себе си доста проблеми и непрекъсната нужда от ремонти и укрепителни дейности. Всички монтажни дейности се извършват от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит.

Доставката, демонтажа на старата дървена дограма и монтажа на поръчаните от нас врати и прозорци са безплатни.

Гаранционен и извънгаранционен сервиз

Грийн Хоум уважава правото на клиента на качествена и безопасна продукция. Ние даваме гаранция на всички видове PVC, AL и дървени врати и прозорци 5 години, а на останалите продукти 2 години.

На телефон 02/ 44 44 527 можете да се обърнете за гаранционен или извънгаранционен сервиз и нашите специалисти ще Ви посетят в удобно за Вас време.

Довършителни дейности

Грийн хоум предлага следните довършителни дейности, съпътстващи смяната на врати и прозорци:

  • измазване около прозорци и врати;
  • изграждане и шпакловане на балкони.

Измазването е от съществено значение в цялостния процес по смяната на дограмата. То има голяма роля в хидроизолирането и топлоизолирането на помещението със сменените прозорци. Полиуретановата пяна, която се поставя при монтажа, има основно крепежна и изолаторна функция, но тя е неустойчива на атмосферните влияния – водопромукаема е, а слънчевите лъчи я състаряват и тя става на прах. За това максимум до месец след монтажа, пяната трябва да се изреже и около прозореца да се измаже с подходящите материали двустранно.

Call Now Button