Входни врати

Входната врата не случайно се нарича «усмивката на дома». Вратата — това е първото, което посреща гостите. Освен това, тя защитава от нежелано проникване и взлом.

Чрез входните врати на фирма Грийн хоум постигате едновременно:

  • много добра защита и сигурност за Вас и Вашето семейство;
  • естетична визия, като част от фасадата на Вашия дом;
  • отлични шумо- и топлоизолационни качества.

Входните врати, които фирма Грийн хоум предлага на своите клиенти са три вида – масивни дървени, PVC и AL врати.

Дървени входни врати

Дървените входни врати се изработват от трислойно слепени дървени профили по немска технология и обурудване от WEINIG.

Вратите се изработват от 3 вида висококачествен, екологично чист и сертифициран в Германия дървен материал – смърч, дъб и меранти. Предлагат се в 5 разцветки на дървесна имитация по каталог и цветове по RAL.

Входни PVC и AL врати

Входните PVC и AL врати могат да бъдат изработени с декоративни термопанели.

Декоративните термопанели са изградени от XPS полистирол изолация, на която от двете страни са залепени пластмасови плочи. Плочите могат да бъдат изработени от добре познатия вече PVC материал или от ABS. Коефициентът на топлопреминаване, измерващ количеството топлина, което преминава през 1 кв.м панел за единица време, е K=1,5 W/m2 K . Всички панели са с дебелина 24 mm и 40 mm и имат вградени стъкла.

Предлагат се в цветовете: бял, златен дъб и орех.

ВХОДНИ ВРАТИ ZERO

Благодарение на атрактивния си дизайн и солидно изпълнение, врати Zero  са предпочитан избор на най-взискателните клиенти.

Вратите са специално предназначени за самостоятелни къщи. Силната конструкция осигурява дълго време  експлоатация и максимална безопасност. Изработени са от алуминиева ламарина с дебелина 3 мм покриваща 52-80 мм фибран. Фалца на крилото е изравнено с касата на вратата. Устойчиви, възможност за боядисване във всички цветове по каталог на RAL, с отлична топлоизолация. Oсигуряват високо ниво на безопасност и защита от взлом.

Предлагаме разнообразие от модели панели и цветове  . Използваната конфигурация на стъклопакта е 70 мм  с триплекс мат 3.3.2/ бяло 4/ нискоемисийно 4/ триплекс мат 3.3.2 с термопластичен дистанционер.

Call Now Button