Входни врати

Входната врата не случайно се нарича «усмивката на дома». Вратата — това е първото, което посреща гостите. Освен това, тя защитава от нежелано проникване и взлом.

Чрез входните врати на фирма Грийн хоум постигате едновременно:

  • много добра защита и сигурност за Вас и Вашето семейство;
  • естетична визия, като част от фасадата на Вашия дом;
  • отлични шумо- и топлоизолационни качества.

Входните врати, които фирма Грийн хоум предлага на своите клиенти са три вида – масивни дървени, PVC и AL врати.

Дървените входни врати се изработват от трислойно слепени дървени профили по немска технология и обурудване от WEINIG.

Вратите се изработват от 4 вида висококачествен, екологично чист и сертифициран в Германия дървен материал – смърч, дъб, ясен и меранти. Предлагат се в 5 разцветки на дървесна имитация по каталог и цветове по RAL.

Входните PVC и AL врати могат да бъдат изработени с декоративни термопанели.

Декоративните термопанели са изградени от XPS полистирол изолация, на която от двете страни са залепени пластмасови плочи. Плочите могат да бъдат изработени от добре познатия вече PVC материал или от ABS. Коефициентът на топлопреминаване, измерващ количеството топлина, което преминава през 1 кв.м панел за единица време, е K=1,5 W/m2 K . Всички панели са с дебелина 24 mm и 40 mm и имат вградени стъкла.

Предлагат се в цветовете: бял, златен дъб и орех.

SIMPLE 

Панелите, които подхождат на по-изчистените и опростени форми, са от серията SIMPLE. Изработени са с PVC покритие от 1,5 mm.

LINEGO

Серията LINEGO съдържа 8 панела, за които е характерно сребристо обкантване на стъклата. Те са подходящи за сгради с по-модерна архитектура. Изработени са с ABS покритие от 3,5 mm. Термопанелите се предлагат без декорации по вградените стъкла.

MODERNO

MODERNO съчетава в себе си класически дизайн и елементи от актуалните тенденции. Клиентът избира между 9 варианта, които са изработени с ABS покритие от 3,5 mm. Термопанелите се предлагат без декорации по вградените стъкла.

TRADICIONALNO
Панелите, които могат да се харесат на хората с вкус към ретро интериор и екстериор, са от серията TRADITIONALNO. Изработени са с ABS покритие от 3,5 mm. Термопанелите се предлагат без декорации по вградените стъкла.

Call Now Button